Uppdatering 2023-03-12

Uppdatering kvällen den 12 mars

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 12:mars. 

Sammanfattning av nyheter per modul: 

Generellt

När man nu uppdaterar namn på konsult eller kund slår ändringen även igenom på historiska bokningar. Tidigare uppdaterades enbart bokningar framåt i tiden .

Behov&Bokning

Nu finns det även möjlighet att bifoga dokument som bilagor till fakturor i Fortnox även från Behov&Bokning)Tidigare var detta endast möjligt från Ekonomi. När ni går in på en bokning så hittar ni nu följande nya utseende: (Bild från nyare variant av tidgruppsprofil)

Det vi ser ovan är en drag-and-drop vy så det går bra att dra filer från t.ex ert skrivbord till den sektion ni vill ha dokumentet. (Filer som laddas upp via konsultportalen hamnar under ”Dokument” men kan dras över till sektionen "Fakturabilagor" om de skall bifogas på faktura (or) som är genererade utifrån den aktuella veckobokningen.)

Notera vad som händer om vi drar och släpper filen från ”Dokument” sektionen till ”Fakturabilagor” sektionen

Notera ikonen och filändelsen att den per automatik konverterades till en PDF. (Fortnox tillåter endast PDF-bilagor.). Orignalfilen ligger kvar oförändrad. (Bifogas ej)

När sedan något faktureras  som har med denna veckobokning att göra kommer alla filer under ”Fakturabilagor” att följa med fakturan till Fortnox.

EKONOMI

  1. Det går nu avboka veckor förutom att radera veckor. Det får sedan att dra ut en rapport på värdet av alla avbokade veckor.

För att avboka en vecka använder du följande funktion inne på en veckobokning:

Det nu även en rapport under "Rapporter" där du kan se de bokningar som har raderats respektive avbokats.

Rapporter:

1. Rapporten för att dra ut alla nya konsulter har uppdaterats med flera fält.

Avropsmodulen

Nu är kopplingen av Platsbanken (Arbetsförmedlingen) och Avropsmodulen lanserad. Från avrop til lfärdig jobbannons på några klick helt enkelt.

Vi har tagit fram guide som visar hur man aktiverar denna koppling. Ta kontakt med din kontaktperson så skickar vi dig denna guide.

Still need help? Contact Us Contact Us