Uppdateringar 2022-11-24 & 2022-11-30

Uppdateringar 2022-11-24 & 2022-11-29

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom i de uppdateringar som rullades ut natten den 24: november och natten den 29:de

• Denna utrullning är den 10 & 11 :e av serien med uppdateringar under Q3 & Q4. Då dessa kom nära in på varandra har vi slagit ihop dem i en och samma artikel. I dessa utrullningar fick vi med följande:

Sammanfattning av nyheter per modul:

Kunder

1. Ny uppdatering av funktion för att bygga upp och och visualisera kunders organisationsstruktur.  Förbättring har gjorts så att huvudkund inte skrivs ut på samtliga underkunder för bättre visualisering.

Behov & Bokning

1. Det går nu att infoga fritext i bokningsbekräftelse (PDF).

När du skapar en bokningsbekräftelse väljer du bara den grafiska profil du vill använda samt klickar i "Lägg till fritext/information"

Texten infogs i de PDF-bekräftelse som skapas.

2. Prestanda förbättring av Behov&Bokning.

Det går nu betydligt snabbare när man hanterar stora mängder med bokningar (T.ex om man tittar över en period på flera år)

3. Integration Oneflow (digitala avtal) är helt ombyggd och moderniserad.

Prestanda förbättringar samt öppnar helt nya utvecklingsmöjligheter inför framtiden. (Gäller även Konsultkort och Kundkort)

Ekonomi

1. Prestanda förbättring av Ekonomi modul

Det går nu betydligt snabbare när man hanterar stora mängder med bokningar (T.ex om man tittar över en period på flera år)

2. Det finns nu två helt nya rapporter för enkelt för att få fram antalet debiterad timmar per kund under en viss tidsperiod: