Uppdateringar under dec 2022 och Jan 2023

Uppdateringar under december och jan

Efter lite juletider är nu utvecklingstakten tillbaka med full fart.

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under under december och januari

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt:

1. Det finns nu möjlighet att lägga in regelverk för maxantal timmar som kan arbetas under ett tidsintervall samt regelverk för sammanhängande vila.

2. Det går nu att exportera ringlistor till Excell.

3. Det går nu under "Övriga Inställningar" att ange viket betalsätt som skall vara standard. (Om man använder fler än 1 betalsätt)

Konsult

1. Det går nu att lägga till expertiser genom att välja från en lista:

Arbetspass

1. Hela vyn för arbetspass/arbetsgivare är helt uppdaterad. Numera går det t.ex att lägga till nya pass för en bokning direkt i vyn.

EKONOMI

1. Det går nu utifrån ett fakturaunderlag att hitta exakt de bokningar som fakturan härstammar från:

Klicka på länken "Visa relaterade bokningar" så ser du exakt vilka bokningar timmarna kommer ifrån.

2.  Det går nu att ladda ner en rapport i samband med export av lönefil för att få fram konsulternas tjänsteställe under löneperioden

Konsultportal mobiltelefon

1. Konsulter kan nu en sammanställning av antalet timmar som konsulten har rapporterat