Uppdatering 2023-02-13

Uppdatering kvällen den 13 februari

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 13:januari

Sammanfattning av nyheter per modul:

Behov&Bokning

I denna uppdatering kom även en ny väljare när man väljer kund till en bokning: (Mer info, fler filtreringsmöjligheter, möjligt att välja kontaktperson redan i detta steg, Samt möjligt att välja direkt ur eventuellt  kundträdsstruktur.

EKONOMI

1. Det går nu att konvertera filer som laddas upp till en veckobokning till PDF samt automatiskt bifoga dessa som bilaga till den faktura som skapas i Fortnox.

Under Ekonomi-modulen när ni går in på en bokning så hittar ni nu följande nya utseende: (Bild från nyare variant av tidgruppsprofil)

Det vi ser ovan är en drag-and-drop vy så det går bra att dra filer från t.ex ert skrivbord till den sektion ni vill ha dokumentet. (Filer som laddas upp via konsultportalen hamnar under ”Dokument” men kan dras över till sektionen "Fakturabilagor" om de skall bifogas på faktura (or) som är genererade utifrån den aktuella veckobokningen.)

Notera vad som händer om vi drar och släpper filen från ”Dokument” sektionen till ”Fakturabilagor” sektionen

Notera ikonen och filändelsen att den per automatik konverterades till en PDF. (Fortnox tillåter endast PDF-bilagor.). Orignalfilen ligger kvar oförändrad. (Bifogas ej)

När sedan något faktureras  som har med denna veckobokning att göra kommer alla filer under ”Fakturabilagor” att följa med fakturan till Fortnox.

På själva fakturaunderlaget i Adocka ser det ut som nedan: (Notera ny flik "Fakturabilagor".