Uppdatering 2023-02-06

Uppdatering kvällen den 6 februari

Vi rivstartar februari med ett helt gäng nya funktioner.

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 6:januari

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt:

1. Det finns nu möjlighet att filtrerar listan med tidgruppsprofiler (Under Inställningar/Företagsinställningar/Tidgrupper) så att man endast ser aktiva tidgruppsprofiler eller inaktiverade tidgruppsprofiler.

2. Det finns nu en ny rapport under "Rapporter" för att se vilka konsulter som har lagts in i Adocka under en viss tidsperiod.

Konsult

1. Det går nu att lägga till expertiser genom att välja från en lista när du gör sökningar i konsultregistret. (Klicka på "Välj från lista" för se vilka alternativ som finns att välja som expertis för sökning)

2. Det går nu att infoga fritext direkt i en konsultpresentation.

När du skapar en en konsultpresentation direkt i från ett konsultkort kan du nu enkelt infoga en fritext i PDF presentationen.

Klicka på "Presentera konsult"

I efter följande steg när mall väljer mallen för presentationen klickar du i "Visa anpassad text" och editerar texten under fliken "Anpassad text)

Resultatet ser ut som följer i PDF-presentationen:

Arbetspass

1. Vyn för arbetspass/arbetsgivare är ytterligare uppdaterad.

Nu kan du filtrera de pass som visas på ens specifik kund, vilket är extra användbart när man tittar på passen i listvyn. T.ex när man skall masshantera start o slut tider på multipla arbetspass.

(Bild ovan visar listvy med pass sorterat på en viss kund)

Behov&Bokning

1. Det går nu att registrera fakturor från underleverantör direkt även på veckobokningar med den nyare varianten av tidgruppsprofiler. (Fanns tidigare bara på bokningar med den klassiska varianten av tidgruppsprofil)

2. Det går nu att se i samband med att man skapar en ny bokning pass vilka dagar som är röda dagar:

3. Det går nu att info fritext även i bokningsbekräftelse till kund,

4. Det går nu att använda "Masshantera 2 Beta" från Behov&Bokning och inte bara från Ekonomi. (OBS enbart för bokningar med de klassiska tidgruppsprofilerna (Den den nyare varianten)

EKONOMI

1. Det går nu att masshantera % satsen för tjänstepension på multipla bokningar:

2. Det går nu att masshantera "Intern text" m.ha "Masshantera 2 - Beta (Endast för bokningar med den klassiska tidgruppstypen)

3.  Du får nu även med anställningsnummer i rapporten kom kan laddas ner för att få fram konsulternas "Tjänsteställe" baserat på en lönefil.

Avropsmodulen

1. Ny PDF-utskriftsvarianten för utskrift av inlästa avrop. Listar avropen per geografisk region och skriver kan ha flera regioner på samma sida.