Steg 3 - Inställningar/Betalsätt

(Inställningar/Företagsinställningar/Betalsätt)

Ett företagskonto levereras alltid med betalsättet ”Fortnox” aktiverat. Detta innebär att man genom en koppling mellan ert konto i Adocka och ert konto i Fortnox kan skicka betalunderlag från Adocka som automatiskt läggs in som en faktura i Fortnox. För att detta skall fungera måste dock ert Adocka konto kopplas ihop med ert konto i Fortnox. För att göra detta måste ni skicka er "nyckel" som fås från Fortnox.till support@adocka.com : För instruktioner ang hur man får fram sin "nyckel" i Fortnox vänligen se FAQ. (Länk finns nedan)

Det är även möjligt att ha mer en en koppling till Fortnox om ni kör fler verksamheter i samma Adockakonto som skall faktureras från olika Fortnoxkonton.

För att göra detta måste du ta kontakt med support@adocka.com