Hur aktiverar jag koppling till Fortnox (Fakturering)

Hur skickar jag fakturaunderlag direkt till mitt Fortnoxkonto?

För att upprätta en koppling mellan Adocka och ert konto i Fortnox är det bara att följa nedan steg:

1. Logga in i ert konto i Fortnox

2. Under "Administrera användare/Lägg till integration söker du fram och väljer Adocka integrationen.

3. När denna integration aktiverats får du en s.k nyckel av dem som du kopierar och klistrar in i ett mail till support@adocka.com

4. Du får sedan ett mail så fort kopplingen är aktiverad sen är det bara att börja skicka fakturor.