Steg 1 - Konfigurera Företagsinställningnar

Nu är det dags att konfigurera kontot efter eget önskemål.

De flesta val i menyer, rullistor och fält är konfigurerbara. Konfiguration av dessa görs alltid i menyn ”Inställningar”/”Företagsinställningar”. Denna guide kommer att behandla flik för flik och gå igenom de inställningar som kan göras.

Inställningar/Företagsinställningar:

Företagsnamn och Org nr:

1: Logotyp: Genom att dra och släppa er logotyp i detta fält kan ni definiera är primära företagslogotyo. Denna logotyp hamnar automatiskt på t.ex standard bokningsbekräftelse och utskrivna arbetsscheman. (Logotyp till konsultportal anges separat under ”Applikationer”). Ladda inte upp logotyper med transparent bakgrund då dessa bakgrunder blir svarta när de sedan konverteras till en PDF. (PDFer kan har svårt att hantera bilder med transparent bakgrund). (Använder du flera olika logotyper för olika ändamål (T.ex om du hanterar mer än 1 bolag i Adocka kan du skapa flera grafiska profiler under. Inställningar/Företagsinställningar/Affärsenheter/Företag.

2. Namn; Här anger ni ert företagsnamn. Detta namn används b.la på fakturor och i övrig företagskommunikation.

Företagsinställningar/Kontaktuppgifter:

Här kan du ange de kontaktuppgifter som du vill skall hamna i botten på t.ex bokningsbekräftelse och andra utskrifter som genereras i Adocka.

Företagsinställningar/Utgående email.

Här anger niden e-postadress som ni vill att era generella epost-utskick skall komma ifrån. Användare kan alltid välja om skickade mail skall ha sin egna e-postadress eller företagets e-postadress som avsändare när ett utskick via epost görs från Adocka. Det är även denna e-postadress som alla användaruppgifter och automatiska notiser via epost kommer att skickas ifrån.

Företagsinställningar/API

(Endast för utvecklare)