Adockas Gränssnitt

Adocka Bemanning är ett s.k modulbaserat affärssystem. Detta innebär att olika företag och även användare kan ha olika moduler installerade i sitt konto beroende på behov. Ditt Adocka konto levereras med alla de nödvändigaste modulerna förinstallerade men vilka moduler som är förinstallerade kan variera beroende på ditt avtal. I dagsläget är alltid följande moduler förinstallerade:

• Kontakter (Här kan du spara alla kontakter som inte är en kund eller konsult)
  • Konsulter (Detta är ditt konsultregister)
  • Kunder (Detta är ditt kundregister)
  • Rapporter (Här kan du se statistik och dra ut generella rapporter)
  • Inställningar (Används för att konfigurera ditt Adocka konto)

• Påminnelser (Din aktivitetskalender)
  • Systemalarm: (Här ser du eventuella felmeddelanden från Adocka)
  • Konversationer (Inbyggt chattverktyg för SMS och textmeddelanden)
  • Ringlistor: Speciell vy för snabbare bearbetning av kontakter, kunder och konsulter per telefon.

• Behov & bokning (Lägg in behov och boka konsulter på dessa)
  • Ekonomi (Se statistik och skapa löne- och fakturaunderlag)
  • Betalning (Härifrån skickas betalningsunderlag till fakturaprogram.)
  • Applikationer (Ändra i text och design av webb-applikationer som är uppsatta i Adocka samt inställningar för konsultportal och publika webbformulär)

Moduler som kan installeras efter behov: (Kostnad kan tillkomma) (Moduler installeras och avinstallera under ”Inställningar/Företagsinställningar/Adocka modul"

• Rekrytering (Inbyggt rekryteringsverktyg för medarbetare och nya konsulter)
  • Säljstöd (Monitorerna affärsmöjligheter och resultat)
  • Arbetspass (Schemaläggning och bemanning av arbetspass)
  • Oneflow: Integration med den digitala avtalstjänsten Oneflow:
  • Publik anslutning: Gör det enkelt att skapa formulär på hemsida som är kopplade mot Adocka
  • Konsultapp: Mobilanpassad konsultportal där konsulter b.la kan ta del av arbetsschema, rapportera tid, uppdatera tillgänglighet samt kontakt och bankuppgifter) (Nås via https://konsult.adocka.com)
  • Avrop (Modul för inläsning och matchning mot konsult av inkommande avrop/behov)
  • Teamtailor: Koppling till rekryteringssystemet Teamtailor