Välkommen till Adocka (Ny användare)

Varmt välkommen som användare i Adocka!

Denna guide har tagits fram för att hjälpa dig som ny användare.

Bra att veta

Adocka Bemanning är ett modernt och webbaserat affärssystem för bemanningsföretag. Att systemet är webbaserat innebär att inga installationer krävs för att du skall kunna logga in och Adocka fungerar lika bra oavsett om du kör Mac eller PC. Allt som krävs är en uppkoppling och en webbläsare. Vi rekommenderar varmt att använder en uppdaterad version av Google Chrome som webbläsare för bästa upplevelsen i Adocka. Har du inte Google Chrome installerad på din dator kan enkelt den laddas ner kostnadsfritt om du följer denna länk. https://www.google.se/chrome/

Att logga in

Som användare i Adocka skall du alltid logga in i systemet från webbplatsen www.adocka.com. Uppe i det högra hörnet hittar du en knapp som heter ”Logga in”. Klicka på denna och ange dina inloggningsuppgifter. Dessa inloggningsuppgifter erhåller du från din kontaktperson på Adocka och består av en e-postadress och ett automatiskt genererat lösenord. Denna inloggningsbox skall ej förväxlas med inloggningsbox till eventuell konsultportal (T.ex om du har en logga in knapp på din hemsida är denne för dina konsulter)  som era konsulter loggar in. Det är inte möjligt att logga in med ett användarkonto i en konsultportal på samma vis som det inte är möjligt att logga in i admingränssnittet med ett konsultkonto. Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter kan du beställa ett nytt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord" som hittas på inloggningsboxen.

Nedan länkade sidor hjälper dig som ny användare att konfigurera ert företagskonto så att det är uppsatt korrekt efter era förutsättningar.

Vi önskar dig åter varmt välkommen och har du några frågor är du välkommen att kontakta support@adocka.com