Uppdatering 2022-10-12

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom i uppdateringen som rullades ut natten den 12: oktober

• Denna utrullning är den 7:e av serien med uppdateringar.  I denna del-utrullning nr 7 fick vi med  följande nyheter:

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt

1. Uppdatering av nyligen lanserad tjänst för inläsning av email som från extern mail som man önskar spara på mottagarens konsultkort- Ny möjlighet att radera inlästa mail.
  2. Uppdaterade mail notiser när kommentar anges på bokning.

Kunder

1. Ny funktion för att bygga upp och och visualisera kunders organisationsstruktur.

Om du klickar på Trädstrukturs-ikonen kan du nu se och/eller bygga upp en trästruktur för kunder innan samma organisation. Du ser vart i organisationen du befinner dig och kan också navigera till andra kunder i samma organisationsstruktur.

Avrop

Ny funktion för att specifikt kunna matcha avrop mot konsulter som saknar en ansvarig konsultchef