Uppdatering 2022-08-19

    Här följer en lista på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom i uppdateringen som rullades ut natten till den 19:augusti

      Sammanfattning av nyheter per modul: 

      Generellt

      • Denna utrullning är den första av en serie uppdatering som arbetas fram under sommaren. Dessa uppdateringar kommer nu under en period ske med några dagars mellanrum. I denna del utrullning nr 1 fick vi med oss b.la dessa nyheter.

      Behov&Bokning

      • Ny vy för översikt och status för konsulters ersättningar under valfri period. (Per dag, per vecka, per månad eller mellan ett exakt angivet datum.

      Ekonomi
      • Det går nu att se ett antal av de rapporter som tidigare laddats ner i som excelfil direkt i gränssnitt under "Rapporter".

      Arbetspass

      • Det går nu att generera rapporter (Scheman och boknings-bekräftelser) med valbar företagsprofil.

      Beskrivning av ny funktionalitet

    Behov&Bokning

    • Ny vy för summering och status för konsulters ersättningar under valfri period. (Per dag, per vecka, per månad eller mellan ett exakt angivet datum.

    Det finns nu en helt ny flik under "Behov & Bokning" som inte visar veckobokningar utan den faktiska ersättning som ligger på bokningar för konsulter mellan ett angivet tidsintervall

    Alla siffror i denna vy avser poster som ligger i mellan de exakta  datum som angivits i sökrutan oavsett vilken vecka posten hamnar på och det går enkelt att filtrera på t.ex att bara visa konsulter som är löntagare eller företagare.

    I denna vy framgår det belopp som ligger på bokningar för konsulten under angiven period. Hur mycket av detta belopp som redan är "Attesterat Internt", Hur mycket av det detta som redan är aktiverat (Dvs ligger på en genererad lönefil eller fakturaunderlag), samt hur mycket som kan betalas ut i detta ögonblick (Rest).

    Det går t.ex enkelt att filtrera mellan löntagare och

    I samband med att du lägger in ett intervall kan du nu även editera tillgängligheten för specifika dagar på ett nytt enkelt och smidigt sätt genom att växla till fliken "Justera enskilda datum"

    Klickar man på konsultens namn ser man en summering hur många och vilken typ av timmar som utgör den ersättning ligger på dagarna under perioden som angivits.

    Önskas en fullständig specifikation kan man byta flik "Till Specifikation" för att se en komplett specifikation. Klickar du på texten " 202228, Gotlands kommun Visby Lasarett akuten" som visa i exempel nedan kommer du direkt till den veckobokning som dessa poster ligger på.

    .

      Ekonomi


      • Det går nu att se 5 av av de rapporter som tidigare laddats ner i som Excelfil direkt i gränssnitt under "Ekonomi/Rapporter"

      Notera nya flikar över grafen som visas under "Ekonomi/Rapporter"

      Arbetspass

      • Det går nu att generera rapporter (Scheman och boknings-bekräftelser) med valbar företagsprofil.

      Har du flera företagsprofiler uppsatta i ditt konto kan du nu även välja vilka av dessa som som skall användas när du genererar utskrifter från "Rapporter" i Arbetspassmodulen. Generera rapporten du önskar och byt sedan profil om så önskas genom att välja profil i det övre vänstra hörnet av förhandsgranskningen. (Saknar du val här har du inte satt upp fler profiler vilket görs under "Företagsinställningar/Affärsenheter/Företag.

Still need help? Contact Us Contact Us