Uppdatering 2022-08-22

Här lista på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom i uppdateringen som rullades ut natten till den 22:augusti

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt

• Denna utrullning är den andra av en serie uppdatering som arbetas fram under sommaren. Dessa uppdateringar kommer nu under en period ske med några dagars mellanrum. I denna del utrullning nr 2 fick vi med oss b.la följande nyheter:.

Ekonomi
      • Det finns en ny "Widget" under Ekonomi/Rapporter som visar värdeförändringar under dagen och gårdagen.
      • Det finns möjlighet att se en logg över alla genomförda händelser som medför en värdeförändring.

Beskrivning av ny funktionalitet

Ekonomi

• Det går nu att direkt se hur mycket värdet av alla bokningar har förändrat sig under innevarande dag samt föregående dag.
      • Det finns möjlighet att se en logg över alla genomförda händelser som medför en värdeförändring.

Om du klickar på "Widgeten" i ovan exempel ser du en logg över alla de ändringar som gjorts. Du ser även vem som gjort ändringen samt vilken hur mycket ändringen påverkar det totala bokningsvärdet samt det totala täckningsbidraget.

Nästa uppdatering inom denna serie kommer inom kort och titta gärna på beskrivning över uppdatering del 1 som rullades ut i fredags.

https://support.adocka.com/article/97-uppdatering-2022-08-19