Uppdatering 2022-09-04

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom i uppdateringen som rullades ut natten den en 4:sept

Sammanfattning av nyheter per modul:

Behov & Bokning

• Denna utrullning är den fjärde av serien med uppdateringar.  I denna del utrullning nr 4 fick vi med  följande nyhet:

På veckobokningar som som använder sig av den nyare tidgruppsprofilssvarianten har vi gjort om hur poster på Debitering och Ersättningssidan redovisas.

Nu mera ligger dessa på en egen flik och varje dag redovisas var för sig:

Vår förhoppning är att detta nya sätt att redovisa underlagen skall ge tydligare överblick.