Uppdatering 2023-05-03

Uppdatering kvällen den 3 MAJ

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 3: maj

Sammanfattning av nyheter per modul:

Behov&Bokning

1. Det finns nu flera sorteringsmöjligheter när man tittar i listan med veckobokningar. T.ex går det nu att filtrerar veckobokningar efter betalsätt samt fakturastatus

1. Det går nu att se kommentarer och uppladdade filer på respektive veckobokning utan att behöva öppna själva bokningen.
Klickar på ikonerna i bilden ovan se se kommentarer och filer

Ny integration mot den internationella betallösningen Stripe

Adocka kan nu skicka fakturor vi API även till den webbaserade betallösningen Stripe. Denna betallösningen är främst avsedd till företag som har privatpersonen som kunder.

Mer info: https://stripe.com