Uppdatering-2023-04-23

Uppdatering kvällen den 23 april

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 23:april

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt

1. Vi har rullat ut ytterligare uppdateringar till vår Betaversion av en aktivtetslogg. (Detta är som sagt endast en BETA och vi jobbar på nästa iteration som skall lanseras i maj. Vi återkommer till denna funktion då. Den hittas under den dashboard som visas när man loggar in.
  2. Denna logg har nu även kompleterats med en sökbar variant som hittas under "Rapporter/Aktiviter"
Sökbar aktivitetslogg
  1. För att komplettera listan med en rad händelser som rapporteras manuellt kan man nu välja betydligt fler typer av påminnelser. (Loggas när de blir markerade som genomförda)"

EKONOMI

1. När man granskar veckor i samband med fakturering kan man numera läsa info från rutan "Intern text utan att behöva öppna bokningen.
Inne på en veckobokning
Samma veckobokning när den granskas i samband med fakturering
  1. Ekonomi/Kunder

Vi har nu gjort det möjligt för kunder som har flera kopplingar till ett eller flera Ekonomisystem att kunna ange kundnummer för respektive koppling. Detta gör det nu ser lite annorlunda ut inne på kundkort.

Ni hittar numera kundnummer för externa Faktura system under denna flik.

Det går även att se och hantera kundkortets exerna idn direkt i kundlistan om man klickar på denna knapp:

Den lilla kedjan öppnar vyn för hantera extern kund -Idn
Klicka på "Hantera externa kopplingar för kunden" för att redigera externt kundnummer för respektive koppling.

Notera att det numera går att skapa upp kunden i det externa Ekonomisystemet direkt härifrån utan först behöva skapa en faktura.

Ny integration mot Ekonomisystemet Visma.net

Adocka kan nu skicka fakturor vi API även till det webbaserade ekonomisystemtet Visma.net.

Mer info: https://visma.net