Uppdatering 2023-04-14

Uppdatering kvällen den 14 april

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 14:mars.

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt

1. Investering och uppgradering av infrastruktur har skett vilket har lett till ännu snabbar svarstider. Det blir extra märkbart för kunder med väldigt stora mängder av data.
  2. Vi har även lanserat en första version av vår aktivtetslogg. Detta är endast en BETA och vi jobbar på nästa iteration som skall lanseras i maj. Vi återkommer till denna funktion då. Den hittas under den dashboard som visas när man loggar in.

1. Vi har uppdaterat maileditorn så att det nu går att skapa och använda avancerade HTML-mailmallar för mailutskick.

Behov&Bokning

1. Det går nu avboka veckor förutom att radera veckor även från Behov&Bokning. Det går sedan att dra ut en rapport på värdet av alla avbokade veckor.

För att avboka en vecka använder du följande funktion när du valt en bokning i listan som du vill radera eller avboka.

Det nu även en rapport under "Rapporter" där du kan se de bokningar som har raderats respektive avbokats.

1. Nu kan du skriva ut tidrapporter och bokningsbekräftelse inne på en veckobokning av den nyare typen. tidigare var detta endast möjligt för bokningar av den klassiska varianten.

EKONOMI

1. Det finns nu nytt filter för att kunna filtrerar på veckor som har fakturerats och som ej ännu är helt fakturerade. nu avboka veckor förutom att radera veckor.

1. Vi har gjort om lite hur det ser ut när man massuppdaterar multipla veckobokningar. I samband med detta lades det även till möjlighet att massuppdatera "Tjänstepension"