Vad behöver jag göra för att kunna ta emot svar på SMS?

Det är möjligt att både skicka och ta emot SMS direkt i Adocka från ett helt eget nummer.

Adockas SMS- funktioner fungerar lika bra för att snabbt kunna göra riktade massutskick som att ha personliga SMS-konversationer.

För att kunna ta emot SMS krävs dock att man först införskaffar ett eget telefonnummer för varje användare som skall kunna ta emot inkommande SMS. Sådant telefonnummer kan enkelt införskaffas  under "Företagsinställningar/Telefonnummer" (Obs, mindre kostnad tillkommer, för fullständig prislista, kontakta din kontaktperson hos Adocka eller se ditt avtal.)

Här kan du nu köpa ett telefonummer genom att klicka på "Lägg till" knappen och välja den användare som skall tilldelas det nya telefonnumret. Det går att köpa fler nummer om du vill använda olika nummer för olika ändamål eller olika användare och du kan själv enkelt styra exakt vilka av dessa telefonnummer det skall vara möjligt att ta emot inkommande SMS till.