Hur skapar jag ett nytt användarkonto?

Gå till Inställningar/Alla användarkonton

Där kan du skapa och administrera de användare som skall kunna logga in i ert Adocka konto.

Under fliken ”Aktiva användarkonton” kan du se en lista över de användare som för tillfället har åtkomst till ert företagskonto i Adocka.

De användare som listas under fliken ”Aktiva användarkonton” utgör även ert totala antal aktiva användarlicenser.

Lägga till ny användare:

• 1.     Klicka på knappen ”Lägg till Användare
  • 2.     Ange minimum Förnamn och en aktiv e-postadress dit ni önskar att de nya inloggningsuppgifterna som systemet genererar skall skickas till.
  • 3.     Klicka på knappen Spara & Skicka lösen så skickas ett automatiskt mail till den nya användaren men dess inloggningsuppgifter. (Vill du inte att ett mail skall skickas så klicka bara på ”Spara”)