Steg 6 - Inställningar/Användare

Inställningar/Företagsinställningar/Användare

Under denna sektion kan du skapa och administrera de användare som skall kunna logga in i ert Adocka konto.

Under fliken ”Aktiva användarkonton” kan du se en lista över de användare som för tillfället har åtkomst till ert företagskonto i Adocka. De användare som listas under fliken ”Aktiva användarkonton” utgör även ert totala antal aktiva användarlicenser.

Om en medarbetare avslutar sin anställning eller av någon anledning ej lägre skall kunna logga in i Adocka kan dessa användare avaktiveras här. En avaktiverad användare kan ej logga in i systemet men all användarhistorik lämnas oförändrad.

Lägga till ny användare:

• 1.     Klicka på knappen ”Lägg till Användare
  • 2.     Ange minimum Förnamn och en aktiv e-postadress dit ni önskar att de nya inloggningsuppgifterna som systemet genererar skall skickas till.
  • 3.     Klicka på knappen Spara & Skicka lösen så skickas ett automatiskt mail till den nya användaren med inloggningsuppgifter. (Vill du inte att ett mail skall skickas så klicka bara på ”Spara”)

Avaktivera användare:

• 1.     Hitta den berörda användaren under fliken ”Aktiva användarkonton
  • 2.     Klicka på den lilla pilen till höger om texten ”Ändra rättigheter” (Se nedan)
  • 3.     Välj ”Spärra användarkonto

När en användare har avaktiverats försvinner användaren från fliken ”Aktiva användarkonton” och hamnar istället under fliken ”Spärrade användarkonton

Återaktivera användare:

Ta kontakt med support@adocka.com om du vill återaktivera användare eller radera en användare helt och hållet.