Uppdatering 2023-09-27

Uppdatering kvällen den 27 september

Här är listan på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom under den uppdatering som rullades ut på kvällen den 27:e september.

Sammanfattning av nyheter per modul:

Aktiviteter:

1. Vi har nu lagt till två nya loggar för skickade mail och mailutskick. Om man gör någon av dessa aktiviteter så syns en notis i aktivitetsfältet.

1. Under 'Sammanställning genomförda aktiviteter' kan du nu se även se skickade mail och mailutskick tillsammans med antal.

Behov & bokning:

1. Nu har vi lagt in ett ny filtrering för organisation i Behov & bokning samt i Ekonomi.

1. Du kan även filtrera på organisation under 'Rapporter' i Ekonomi.

Kunder:

1. Det går nu att se när en kund ingår i en organisation/trädstruktur samt har koppling/kopplingar till Fortnox.

1. Genom att klicka på dessa ikoner kan man få en snabb överblick gällande vad som är inlagt för en specifik kund. På samma ställe kan du göra ändringar i 'Ändra Organisationsstruktur

3. Här kan du "drag and droppa" alternativt radera olika avdelningar inom samma organisationsstruktur.

1. När du är klar med dina ändringar så klickar du bara på spara.

Avrop:

1. Nu finns möjligheten att koppla ihop avrop direkt med kund i Avropsmodulen.

1. En koppling görs via att klicka på kopplingsikonen efter valfri kund.

1. När detta är sparat kommer du att se att kopplingen är gjord såsom bilden nedan;

Ekonomi:

1. Nu finns möjligheten att välja Hogia som betalsätt under Företagsinställningar/Betalsätt.

1. Härifrån kan du även generera externa kundnummer i Adocka.

1. Du kan även göra filexporter av fakturaunderlag i Excel Tripletex genom att gå in på 'Fakturering' och sedan 'Filexporter av fakturaunderlag'.

När du gjort det får du fram en lista där du markerar den fil du vill exportera. Klicka sedan 'Genomför' och välj det format du vill ladda ner din fil i, exempelvis Excel Tripletex.