Uppdatering - 2022-05-31

Här följer en lista på de viktigaste funktionerna/uppdateringarna som tillkom i uppdateringen som rullades ut natten till den 31: maj.

Sammanfattning av nyheter per modul:

Generellt

• NYHET:  Version1.2 av modul för att underlätta visning av resultat på externa skärmar har rullats ut. (Säljtavla).

Konsult

• Det finns ett helt nytt sätt att ange tillgänglighet för konsulter genom att ange ett datumintervall.

Ekonomi
      • Det går nu att skriva ut rapporter från Ekonomi/Tidrapporter som Excelfil direkt utan att behöva mellanlanda i .csv

Beskrivning av ny funktionalitet

• NYHET:  Version1.2 av modul för att underlätta visning av resultat på externa skärmar har rullats ut. (Säljtavla).

Vi har nu släppt en ny applikation som är framtagen för att ge kunder möjlighet att visa minutfärska siffror på t.ex extern TV-skärm på kontoret. Denna applikation kommer att uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Alla siffror som visas uppdateras automatiskt med någon minuts mellanrum.  Fr.o.m nu är det även möjligt att att visa staplar separerat på Team. Ta kontakt med support@adocka.com om detta är något ni önskar komma igång med.

Konsult

• Det finns ett helt nytt sätt att ange tillgänglighet för konsulter genom att ange ett datumintervall.

Du kan nu uppdatera eller lägga in en konsults tillgänglighet genom att ange ett datumintervall.

Du kan kan välja om eventuell tidigare inlagd tillgänglighet helt skall ersättas eller uppdateras under det angivna intervallet.

I samband med att du lägger in ett intervall kan du nu även editera tillgängligheten för specifika dagar på ett nytt enkelt och smidigt sätt genom att växla till fliken "Justera enskilda datum"

Notera att öven dagar som klassificerats i kalendrar i systemet markeras med gult.

Ekonomi
      • Det går nu att skriva ut rapporter från Ekonomi/Tidrapporter som Excelfil direkt utan att behöva mellan landa i .csv