Supporten på Adocka har bett mig tömma min webbläsares cacheminne, Hur gör jag?

Om du upplever problem och tagit kontakt med Adockas support kan ibland supporten be dig att tömma din webbläsares cacheminne:

Om du blir ombedd av Adocka support att  göra detta kan du följa nedan guide: (Google Chrome)

(Denna metod påverkar bara Adocka så att tömningen inte påverkar andra webbsidor)

Om du jobbar på en PC:
1.Logga in i Adocka, så att du har Adocka öppet i Webbläsaren.
2.Klicka på Ctrl+Shift+i (så att du får upp utvecklarkonsolen i Webbläsaren, Se nedan bild)
3.Välj tabben "Nätverk" (Network) i utvecklarkonsolen
4.Klicka i kryssrutan "Disable cache" och klicka på refresh (Knappen som laddar om sidan) i webbläsaren så att sidan laddas in på nytt.
5.Sen kan du stänga utvecklarkonsolen och testa om det gjorde skillnad.

Om du jobbar på en Mac:
1.Logga in i Adocka, så att du har Adocka öppet  i Webbläsaren.
2.Klicka på Option(alt)+cmd+i (så att du får upp utvecklarkonsolen i Webbläsaren) (Se nedan bild)
3.Välj tabben "Nätverk" (Network) i utvecklarkonsolen
4.Klicka i kryssrutan "Disable cache" och klicka på refresh (Knappen som laddar om sidan) i webbläsaren så att sidan laddas in på nytt.
5..Sen kan du stänga utvecklarkonsolen och testa om det gjorde skillnad. (Lilla krysset längst ut till höger i utvecklarkonsolen för att stänga))