Nya uppdateringar under aug 2019

Nya Uppdateringar under augusti 2019:

Nu är utvecklingen åter i full gång efter ett kortare sommaruppehåll och vi önskar alla användare välkomna tillbaka!

Nedan redovisas några av de nya funktioner och förbättringar som rullats ut nu under augusti.

1. Adderad möjlighet att ställa vilken momssats som skall vara standard för nya bokningar.

Det går nu att ange standard momssats under Inställningar/Företagsinställning/Övriga inställningar. Denna ändring påverkar ej redan befintliga bokningar utan det valda värdet ställs in per default när en bokning skapas framöver.

2. Möjlighet att se all utgående mail och SMS-kommunikation inklusive bilagor.

Som ni säker redan har märkt finns det nu en första version av ens egna meddelande historik.  Du hittar numera din historik om du klickar på det lilla kuvertet uppe till vänster i menyn.

Du kan välja att se din egen kommunikation och kan även se automatiska meddelanden som skickats av systemet.

För att all information skall visas måste meddelandet vara skickat efter 4 augusti 2019.

3. Ny möjlighet att bifoga alla dokument med ett klick vid presentation av konsult.

Efter feedback från kunder är det nu möjligt att  markera samtliga dokument under en konsultprofil i samband med presentation av konsulten.

Bifogade filer kan sedan skickas som vanlig epost alternativt med Adockas inbyggda tjänst för överföring av säkra meddelanden.  Är det något av de markerade dokumenten som ej skall bifogas i meddelandet är det bara att avmarkera dessa.

4. Ny tilläggsmodul för att enklare koppla anmälningsformulär på egen hemsida direkt till Adocka.  (Publik anslutning)

Modulen gör det möjligt för dig att skapa formulär som kan göras tillgängliga publik på din hemsida. I första versionen kan man få in dessa kontakter direkt i en ringlista men inom kort även kunna styra vart den nya kontakten skall hamna . För hjälp med att konfigurera den information som skall kunna anges i formuläret kontakta support@adocka.com alt din kontaktperson.

Modulen installeras under ”Inställningar/Företags inställningar/Adocka modul” och själva formuläret konfigureras under menyn ”Applikationer”

5. Adderat flexibilitet till lönehanteringen i nya ekonomimodulen

Det är nu möjligt att makulera specifika delar av en redan genererad lönefil och en tydligare summering per konsult visas.

6. Adderat flexibilitet vid skapande av fakturaunderlag i nya ekonomimodulen.

Enklare att styra exakt vad som skall med på fakturaunderlaget som genereras

7. Diverse uppdateringar och förbättringar till den nya konsultportalen.

Uppdateras löpande

Vi kommer framöver redovisa ny funktionalitet som tillkommer här och vi har mycket spännande på gång.

Vi vill även passa på att önska alla användare en riktigt trevlig helg!

Med vänliga hälsningar

Mattias + team

Adocka AB