Uppdatering november 2023

Uppdatering november

Konsulter:

1. Nu går det att lägga till mallar för Referenser/referenstagning, Intervju och Uppföljning direkt på konsultkortet.

1. Kommentarer kan numera masshanteras och därmed läggas till på flera konsulter samtidigt direkt i konsultregistret.

1. Vi har nu lanserat en konsultspärr där du kan förhindra att en konsult blir presenterad eller bokad för en specifik kund. Spärren lägger du till direkt inne på konsultkortet, genom att klicka på Spärra konsult.

Du kan sedan välja att klicka på Lägg till kundspärr;

Där kan du välja den uppdragsgivare som du vill spärra konsulten för samt lägga till en beskrivning.

När du sedan har lagt till kundspärren kommer det se ut som nedan, direkt på konsultkortet;

Kunder:

Nu kan du söka kunder genom att filtrera på namn.

Företagsinställningar:

Nu kan varje användare se sin statistik för en viss period genom att gå in på sin profil under Företagsinställningar och Mina uppgifter. Sedan väljer du Mina bokningar.

Där kan du se dina bokningar och välja bland flera flikar såsom Uppdragsgivare, Konsult, Ansvarig etc.

Avrop:

Vi har nu gjort ytterligare uppdateringar gällande publicering av avrop direkt på er hemsida. Det finns även ett CMS som gör att ni kan bygga upp egna sidor. Hör av er om ni vill veta mer.